3. sem exam – segments

Koncepter og segmentering

I dag har vi talt meget om koncepter og segmenter, og vi er blevet helt klar på at vores segment gruppe er det blå segment, de er meget arbejdsomme, materielle og har få hobbyer ud over deres arbejde.

De mangler intet, og er egentlig godt tilfredse med deres nuværende hobbyer, hvilket er deres firma for det meste, eller i få tilfælde, familie.

 

Vi har alle brainstormet ideer til koncepter og er kommet tættere på en løsning, og for at være helt sikre, tager vi hver især ud og interviewer en eller to personer, som er fra det blå segment, og taler med dem om hvad de selv ville være interesseret i af træning. Dette gør vi færdigt imorgn og så ligger vi det hele sammen i weekenden, og finder det endelige koncept, og uddyber det hele til på mandag, hvor vi har en tid med Steen, vores lærer, kl 09:00 hvor han vil vejlede og guide os mht. vores koncept.

Vores mål efter konceptet er valgt, er at lave passende moodboards, et for hvert medlem, så vi har noget at sammenligne med, noget at vælge og vrage imellem, selvfølgelig med den berømte røde tråd til konceptet, de moodboards vi skal lave, er til HP og logo’et. Derefter skal der laves skitser, der laver vi også et hver, så vi igen har noget at vælge imellem. Skitserne skal laves både til HP og til logo.

Når dette er lavet, først der, kan vi begynde at prøve at se på prototyper og teste dem for målgruppen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s