3rd sem exam project

Omhandler: Aktiv Firma Sundhed

Gruppe medlemmer: Christopher Mertz og Miamariah Nielsen

Vi har startet med en masse brainstorming af selve firmaet Aktiv Frima Sundhed, og også en brainstorming af deres logo, som vi er blevet bedt om at komme med en god ide til hvordan ellers kan se ud. Her er lidt billeder af vores to brainstormings.

Bagefter var vi inde på deres hjemmeside www.aktivfirmasundhed.dk, for at se om vi mente at hele vores brianstorm passede ordentligt til deres nuværende værdier. Derefter gik vi til logoet, kiggede på deres nuværende og fandt ord for hvordan deres nye logo bedst kunne få skabt opmærksomhed indenfor firma sundhed.

Vi vil bruge dette til fremtidig konstruktion af et nyt og bæredygtigt logo, så vi har nogle gode associasioner at gå ud fra når alt skal laves.

Efter brainstormingen tog vi fat i selve målgruppen, som kunne have brug for dette firmas hjælp. Vi nåede frem til dette, som i kan se på billedet.

Dette er ikke den helt 100% færdige målgruppe, og der vil bestemt komme mere på hen af dagen, da det er vigtigt med en godt beskrevet målgruppe, inden man går i gang med design eller kodning.

Efter dette har vi talt lidt videre om hvilke arbejdsopgaver vi bør påtage os, for at få et godt samarbejde og vi nåede frem til:

  • Blog – Mia
  • Problem stilling og problem formulering – Christopher
  • S.W.A.T – Os begge to
  • T.O.W.S – Os begge to

Dagen i dag er derfor fuldt ud planlagt og vi regner med at nå det hele inden imorgen, så vi er klar til at skrive det ned, i helt færdige dokumenter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s