Personas og målgruppe

This will be done in danish, its for my school, and I apolagise on the behalf of the followers I have.

Joy og jeg er i gruppe sammen, vi prøver kræfter med en to mands gruppe, som jeg håber at vise sig at være en god idé.

Idag pitchede Special købmanden deres idé og hjemmeside for os, og vi er begyndt på Personas’erne og målgrupperne.

Målgruppen: er hovedsageligt kvinder, vi vil ikke ligge en decideret alder på denne målgruppe, da den spinder så vidt at det ville være umådeligt syndt, alle kan have en passion for at dekorerer kager!

Personas:

Anne M Nielsen, 60 år, arbejder på et plejehjem, bruger hovedsageligt nettet til at se på H&M’s hjemmeside, på sin netbank og at sidde og holde kontakt med sine søskende fra Holstebro over Facebook. Nettet bliver brugt meget, men til små og nemme ting. Skal der shoppes over en hjemmeside er det gerne i samråd med en af sine børn, på 21 og 23 år, begge to piger. Hun stoler ikke meget på nettet og er bange for hackere og mulige svinden sider, og den eneste side hun faktisk tør købe fra er H&M. Hun bager en smule, ikke professionelt, men altid vellykket og har en familie der elsker når hun bager. Hun bager for det meste til højtiderne, eller en weekend hvor hun har fri, da det er nemmest for hende.

Maja Dam Pedersen, 21 årig konditor elev og umådelig kreativ, elsker at lave cupcakes i alverdens varianter og smage, bruger nettet utroligt meget, lige fra Facebook, blogger og twitter, til at shoppe tøj online, bestille bio billetter, finde cafeer og andet godt. Hun går meget op i kreativitet, tager mange billeder, laver en del kage også i sin fritid og alle hendes venner/veninder og familie, støtter hende i at hun er super dygtig til at kokkererer. Det var også sådan hun fik en elev plads hos en konditor, og nu lever af det. Alt hun sætter en finger på i et køkken, ser bare ud til at virke perfekt, specielt hendes cupcakes, som er mega lækre! Hun laver tit kage, mest fordi det giver hende en følelse af hygge og afslapning.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s